FILMOVÝ KLAVÍR 2 aneb další melodie z velkých filmů pro malé pianisty

Kód: 556185 Nejprodávanější Nejprodávanější Právě koupeno Právě koupeno
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: G+W s.r.o.
Hudební styl: muzikály • film • televize
hudba pro děti, žáky a studenty
Hudební úprava: klavír
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Filmový klavír a další...
Druhý díl série Filmový klavír, který Vám přináší v aranžmá Radima Linharta patnáct známých filmových a televizních melodií ve velmi snadných úpravách nejen pro malé klavíristy. V sešit najdete… zobrazit více

Seznam skladeb (15)

  1. Ledové království
  2. La La Land
  3. Pearl Harbor
  4. Titanic (My Heart Will Go On)
  5. Lví král (Can You Feel The Love Tonight)
  6. Gladiátor
  7. Tenkrát na Západě
  8. Ohnivé vozy
  9. Fantastická zvířata a kde je najít (Newt Says Goodbye To Tina)
  10. Sestra v akci (I Will Follow Him)
Otevřít seznam skladeb (15)

Popis produktu

Druhý díl série Filmový klavír, který Vám přináší v aranžmá Radima Linharta patnáct známých filmových a televizních melodií ve velmi snadných úpravách nejen pro malé klavíristy. V sešit najdete melodie z filmů Ledové království, Titanic (My Heart Will Go On), Gladiátor, Sestra v akci, Vinnetou, Fantastická zvířata a kde je najít, Tři oříšky pro Popelku a další. 

Radim Linhart (*1963) je český skladatel, klavírista, aranžér a pedagog. Jako klavírista účinkuje s řadou předních orchestrů a skupin a doprovází spoustu předních osobností české hudební scény. Jako skladatel se pohybuje především v oblasti muzikálové skladby, je autorem více než deseti dětských muzikálů a napsal také velké množství hudby pro divadlo, televizi a film. Jako aranžér se věnuje především úpravám populární a scénické hudby pro nejrůznější obsazení, od sólových skladeb po aranžmá pro velké orchestry. Má vlastní nahrávací studio. V roce 2004 překonal světový rekord jako klavírista s největším repertoárem na světě - dokázal zahrát zpaměti více než 3200 skladeb.