BASS METHOD BOOK 1 + Audio Online (2nd edtion)

Kód: 00695068
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie / akordy
Obsazení: solo
Provedení: sešit + Audio Online
Série: Hal Leonard Bass Method
Noty do školy
THE HAL LEONARD BASS METHOD je série vytvořená pro všechny zájemce, kteří se učí hrát na elektrickou basovou kytaru. Tato série byla napsána Ed Friedland, uznávaným hráčem na basovou kytaru a… zobrazit více

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

THE HAL LEONARD BASS METHOD je série vytvořená pro všechny zájemce, kteří se učí hrát na elektrickou basovou kytaru. Tato série byla napsána Ed Friedland, uznávaným hráčem na basovou kytaru a učitelem na  Berklee College of Music. Tuto školu hry na basovou kytaru napsal na základě svých mnoholetých zkušeností se studenty všech věkových kategorií a navíc ji doplněnil o nejlepší učební nápady a poznatky pro basovou kytaru z celého světa.
Tento první díl školy začiná seznámením s basovou kytarou, držením rukou, hudebními symboly, s notami na prvních pěti pražcích, běžnými basovými linkami, vzory a rytmy. Dozvíte se zde různé bass kytarové tipy a techniky a navíc je zde uvedeno více než 100 různých cvičení a skladeb. V sešitě je uveden kód a stránky vydavatele, na kterých je možné si poslechnout případně stáhnout nahrávky.

669 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli: