Recorder Ensemble Pieces - Gold Music Medals / dua, tria a kvartety pro soubory zobcových fléten

Kód: 966057
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ABRSM Publishing
Hudební styl: klasická • duchovní hudba
noty pro hudební školy
jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: melodie
Obsazení: duet
trio
kvartet
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Recorder Ensemble Pieces
Music Medals Recorder Ensemble Pieces je série pěti titulů pěti různých obtížností, která Vám přináší zábavné skladby různých hudebních stylů a žánrů pro soubory zobcových fléten - dueta,… zobrazit více

Seznam skladeb (18)

  1. Sweet Camel
  2. Tangalypso
  3. Mouse Tale
  4. The Cowboy Sat On The Cactus
  5. Canzonet
  6. Salsa
  7. Goblins
  8. Juggling
  9. Blues For Max
  10. Aria From Hail, Bright Cecilia
Otevřít seznam skladeb (18)

Popis produktu

Music Medals Recorder Ensemble Pieces je série pěti titulů pěti různých obtížností, která Vám přináší zábavné skladby různých hudebních stylů a žánrů pro soubory zobcových fléten - dueta, tria a kvarteta. Jednotlivé sešity jsou označeny obtížnosti podobně jako na sportovních soutěžích a to formou hodnoty medaile, zde jsou však medaile v pěti barvách (obtížnostech) - Copper (Měděná - 1 obtížnost), Bronze (Bronzová - 2 obtížnost), Silver (Stříbrná - 3 obtížnost), Gold (Zlatá - 4 obtížnost) a Platinum (Platinová - 5 obtížnost).
V sešitě je také u každé skladby a u každého hlasu uvedená obtížnost podle výše uvedeného hodnocení a podle toho lze snadněji rozdělit hlasy mezi hudebníky, kteří budou skladbu hrát. 
Tento sešit je označen jako Gold Music Medals a obsahuje aranžmá pro mírně a středně pokročilé hráče na zobcovou flétnu.