Musica per chitarra: Mozart - SHORT PIECES / kytara

Kód: Z12858
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: EDITIO MUSICA BUDAPEST
Hudební styl: klasická • duchovní hudba
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: musica per chitarra
MUSICA PER CHITARRA (hudba pro kytaru) je zajímavá série dobře vybraných a pečlivě aranžovaných skladeb pro kytaru. Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) byl rakouský hudební skladatel, který patří… zobrazit více

Seznam skladeb (14)

  1. Marcia
  2. Menuetto
  3. Kontretanz
  4. Andante
  5. Passepied
  6. Menuetto
  7. Menuetto
  8. Air
  9. Allegretto
  10. Air
Otevřít seznam skladeb (14)

Popis produktu

MUSICA PER CHITARRA (hudba pro kytaru) je zajímavá série dobře vybraných a pečlivě aranžovaných skladeb pro kytaru. Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) byl rakouský hudební skladatel, který patří mezi nejznámější a nejoblíbenější skladatele celé hudební historie. Tento sešit Vám přináší 14 jeho krátkých skladeb v aranžmá pro klasickou kytaru.

Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) byl rakouský hudební skladatel a klavírní virtuos. Je uznáván jako geniální hudebník a fenomenální skladatel, který komponoval skladby světského i duchovního charakteru. Byl zázračné dítě a již od dětství koncertoval po celé Evropě. Mezi jeho nejznámější díla se řadí opery Figarova svatba a Don Giovanni, ale také skladba Eine kleine Nachtmusik (Malá noční hudba) a jeho poslední a nedokončená zádušní mše Requiem d moll (KV 626)

Zboží již není v nabídce

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: Z12858
Skladatel: Mozart, Wolfgang Amadeus
Aranžér: Tokos, Zoltán
Počet skladeb: 14
Počet stran: 16
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 80 g