JAZZ GUITAR Fretboard Navigation - from Bach to Bebop + Audio Online

Kód: 00154107
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Berklee Press
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie / akordy
melodie / tabulatura
Obsazení: duet
solo
Provedení: sešit + Audio Online
Série: Berklee PRESS
Mark White, jazzový kytarista, skladatel, producent a pedagog pro Vás napsal titul JAZZ GUITAR Fretboard Navigation - from Bach to Bebop. Tento sešit Vám ukaže jak pracovat s hmatníkem kytary a… zobrazit více
899 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 00154107
Autor / Editor: White, Mark
Počet stran: 69
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9780876391723
UPC: 888680098469
ISBN: 978-0-87639-172-3
Hmotnost: 274 g

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

Mark White, jazzový kytarista, skladatel, producent a pedagog pro Vás napsal titul JAZZ GUITAR Fretboard Navigation - from Bach to Bebop. Tento sešit Vám ukaže jak pracovat s hmatníkem kytary a naučili se ho používat tak, aby jste  zvládli zahrát všechny hudební styly od Bacha až po Bebop.
Sešit obsahuje dvě části. První část obsahuje ukázky, cvičení a vysvětlení, jak se správně orientovat na hmatníku kytary a druhá část Vám nabízí několik "párových" skladeb, kde Vám Mark White přímo v praxi ukáže podobnost mezi skladbami od Bacha a současnými bebopovými skladbami a improvizacemi. Všechny skladby v sešitě si můžete poslechnout a zahrát si je s doprovodem online.
Současti titulu je unikátní kód a internetové stránky, které Vám umožní stáhnout si z internetu, jak plnou verzi skladby, tak pouze doprovod pro Vaši hru.  Zároveň si můžete skladby přehrávat přímo z multifunkčního přehrávače PLAYBACK+ na uvedených stránkách, který Vám umožní změnu tempa skladeb, změnu tóniny skladeb a vytvoření smyčky pro nácvik náročnějších pasáží.   
Standardní kytarový notový zápis je doplněný o akordové značky a tabulaturu.