Isn't She Lovely - jazzový orchestr / partitura a party

Kód: 07012355
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: populární • rocková hudba
jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
Série: Hal Leonard Jazz Ensemble Library
Umělec: Wonder, Stevie
Isn't She Lovely je nádherná píseň z alba Songs in the Key of Life, které v roce 1976 nahrál a nazpíval Stevie Wonder (*1950). Tato píseň je skvělým příkladem povedené kombinace prvků jazzu a… zobrazit více
2 460 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 07012355
Aranžér: Tomaro, Mike
Počet skladeb: 1
Počet stran: 74
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 0.354

Audio ukázky

1. Isn't She Lovely

Seznam skladeb (1)

  1. Isn't She Lovely

Popis produktu

Isn't She Lovely je nádherná píseň z alba Songs in the Key of Life, které v roce 1976 nahrál a nazpíval Stevie Wonder (*1950). Tato píseň je skvělým příkladem povedené kombinace prvků jazzu a populární hudby. Nyní Vám tuto skladbu přinášíme v povedeném instrumentálním aranžmá pro jazzový orchestr. Komplet obsahuje partituru včetně všech rozepsaných partů pro standardní složení big bandu: 5x saxofon, 4x trumpeta, 4x trombon a rytmická sekce.

Stevie Wonder (*1950) je nevidomý americký zpěvák, skladatel, hudebník a hudební producent. Od mládí byl velmi talentovaný a svou první smlouvu podepsal již jako dvanáctiletý. Wonder je výraznou osobností populární hudby druhé poloviny 20. století a patří k nejúspěšnějším skladatelům a hudebníkům. Často je označován za "génia" a je mu připisován průkopnický význam a vliv na hudebníky různých žánrů včetně rhythm and blues, popu, soulu, gospelu, funku a jazzu.