Glass, Philip: Songs and Poems pro sólové violoncello

Kód: DU11110
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Chester Music
Hudební styl: klasická • duchovní hudba
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
Tento titul Vám přináší skladby a hudební básně s názvem Songs and Poems pro sólové violoncello, které Philip Glass zkomponoval v roce 2007. Celkové provedení všech skladeb trvá cca 27 minut.  zobrazit více
369 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: DU11110
Skladatel: Glass, Philip
Počet skladeb: 7
Počet stran: 9
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 5020679161371
Hmotnost: 78 g

Seznam skladeb (7)

  1. Song and Poem I
  2. Song and Poem II
  3. Song and Poem III
  4. Song and Poem IV
  5. Song and Poem V
  6. Song and Poem VI
  7. Song and Poem VII

Popis produktu

Tento titul Vám přináší skladby a hudební básně s názvem Songs and Poems pro sólové violoncello, které Philip Glass zkomponoval v roce 2007. Celkové provedení všech skladeb trvá cca 27 minut. 

Philip Morris Glass (*1937) je americký hudební skladatel a klavírista. Je považován za jednoho z nejvlivnějších skladatelů konce 20. století. Jeho tvorba je spojována s minimalismem, ve svých skladbách používá prvky jako opakování současně znějících motivů odlišných délek, vytvářející polyrytmickou strukturu nebo postupné prodlužování nebo zkracování frází, měnící rytmický a melodický obsah. Napsal patnáct oper, řadu komorních oper a hudebních divadelních děl, čtrnáct symfonií, dvanáct koncertů, devět smyčcových kvartetů a různé další skladby pro komorní soubory a několik filmových partitur. Tři z jeho filmových partitur byly nominovány na Oscara.