BODY JAMS by Murray Houllif / šest rytmických skladeb pro skupinovou hru na vlastní tělo

Kód: KEN20606
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Kendor Music, Inc.
Hudební styl: populární • rocková hudba
jazz • blues • ragtime • swing
latinsko-americká hudba • flamenco
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: bicí nástroje
Provedení: sešit - měkká vazba
Titul Body Jams nabízí zábavný a vzrušující způsob, jak podporovat hudební kreativitu a sebevyjádření žáků a studentů. Titul je určen především pro společnou rytmickou výuku ve třídách a pro… zobrazit více
1 490 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: KEN20606
Skladatel: Houllif, Murray
Počet skladeb: 6
Počet stran: 56
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 0.194

Seznam skladeb (6)

  1. Plymouth Rock
  2. Yomambo
  3. Three For The Road
  4. Carumba
  5. Swing Kings
  6. A Latin Confection

Popis produktu

Titul Body Jams nabízí zábavný a vzrušující způsob, jak podporovat hudební kreativitu a sebevyjádření žáků a studentů. Titul je určen především pro společnou rytmickou výuku ve třídách a pro instrumentalní skupiny.  Studenti se naučí číst a provádět krátké, základní rytmy pouze pomocí svého těla, jako je tleskání, klepání nohou, luskání prsty a další... a aplikovat je do skladeb v rockovém, jazzovém, latinském, pochodovém a klasickém stylu.
Sešit obsahuje šest skladeb v provedení partitura a rozepsané party pro jednotlivé rytmické skupiny (nebo jednotlivce). Na začátku sešitu nalezente úvodní seznámení a cvičení se základními jednoduchými rytmy a před každou skladbu je krátké představení skladby a rytmu ve kterém se skladba hraje a také krátká cvičení na zvládnutí rytmu skladby. 
Zajímavý a málo vídaný titul se skladbami, kterými pobavíte a zaujmete všechny žáky, studenty nebo účastníky, kteří se budou na jejich provedení podílet.