Taylor Swift - FEARLESS - klavír / zpěv / kytara

Kód: AM997876
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: WISE PUBLICATIONS
Hudební styl: populárna • rocková hudba
Hudební úprava: klavír / spev / akordy
Obsazení: solo
Text skladeb: anglicky
Provedení: kniha - měkká vazba
Série: Great Artists
Umělec: Swift, Taylor
Taylor Alison Swift (*1989), americká zpěvačka, textařka a skladatelka, která ve čtrnácti letech začala svou hudební kariéru jako country a popová zpěvačka. Tento titul Vám nabízí  16 písní z… zobraziť viac
34,21 €
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zadarmo CZ od 66,73 €

zdieľajte s priateľmi:

Seznam skladeb (16)

  1. Fearless
  2. Fifteen
  3. Love Story
  4. Hey Stephen
  5. White Horse
  6. You Belong With Me
  7. Breathe
  8. Tell Me Why
  9. You're Not Sorry
  10. The Way I Loved You
Otevřít seznam skladeb (16)

Popis produktu

Taylor Alison Swift (*1989), americká zpěvačka, textařka a skladatelka, která ve čtrnácti letech začala svou hudební kariéru jako country a popová zpěvačka. Tento titul Vám nabízí  16 písní z jejího stejnojmeného alba FEARLESS (2008) v úpravě pro zpěv a klavír. Notový zápis je doplněn o kytarové akordové značky, díky kterým máte možnost zazpívat a zahrát si tyto písně také s kytarou.

Taylor Alison Swift (*1989) je americká speváčka, textárka, skladateľka, multiinštrumentalistka, režisérka a herečka. Je jednou z najúspešnejších speváčok súčasnosti (2024). Jej úspech je podľa novinárov a fanúšikov v schopnosti písať texty piesní s emocionálnymi príbehmi, s ktorými sa poslucháči môžu identifikovať, vďaka sociálnym sieťam v udržiavaní viac osobného vzťahu so svojimi fanúšikmi, a tiež preto, že jej hudba pokrýva viac žánrov od country, popu a India, a zasahuje tak široké spektrum poslucháčov.