You Are the Sunshine of My Life - jazzový orchestr / partitura a party

Kód: 07012563
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: latinsko-americká hudba • flamenco
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
Série: Easy Jazz Ensemble
Umělec: Wonder, Stevie
You Are the Sunshine of My Life je velký hit 70. let, který v roce 1973 nahrál a nazpíval Stevie Wonder (*1950). Nyní Vám tuto skladbu přinášíme ve snadném a povedeném instrumentálním aranžmá… zobrazit více
1 960 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 07012563
Aranžér: Murtha, Paul
Počet skladeb: 1
Počet stran: 68
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 0.408

Audio ukázky

1. You Are The Sunshine Of My Life

Seznam skladeb (1)

  1. You Are The Sunshine Of My Life

Popis produktu

You Are the Sunshine of My Life je velký hit 70. let, který v roce 1973 nahrál a nazpíval Stevie Wonder (*1950). Nyní Vám tuto skladbu přinášíme ve snadném a povedeném instrumentálním aranžmá pro jazzový orchestr. Sestava obsahuje partitury a včetně všech rozepsaných partů pro standardní složení big bandu: 5x saxofon, 4x trumpeta, 4x trombon a rytmický sekce. Minimální hratelné obsazení je 4x saxofon, 3x trumpeta, 3x trombon a rytmická sekce, součásti setu jsou také volitelné party pro příčnou flétnu, klarinet, lesní roh a tubu.
V sešitě je uveden kód a stránky vydavatele, na kterých je možné si poslechnout případně stáhnout celou nahrávku skladby.

Stevie Wonder (*1950) je nevidomý americký zpěvák, skladatel, hudebník a hudební producent. Od mládí byl velmi talentovaný a svou první smlouvu podepsal již jako dvanáctiletý. Wonder je výraznou osobností populární hudby druhé poloviny 20. století a patří k nejúspěšnějším skladatelům a hudebníkům. Často je označován za "génia" a je mu připisován průkopnický význam a vliv na hudebníky různých žánrů včetně rhythm and blues, popu, soulu, gospelu, funku a jazzu.