Zpěvníček pro nejmenší 3 / krásné a veselé písničky pro děti (s klavírním doprovodem)

Kód: BM077 Nejprodávanější Nejprodávanější Doporučujeme Doporučujeme Právě koupeno Právě koupeno
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: eNoty.eu
Hudební styl: hudba pro děti, žáky a studenty
Hudební úprava: zpěv / klavír
Text skladeb: česky
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Český skladatel
Zpěvníček pro nejmenší
Zpěvníček pro nejmenší 3 Vám přináší dalších deset krásných písniček, které na texty dětské poezie napsal Emil Hradecký (*1953). Chytlavé texty a jejich melodie si děti rychle zapamatují a budou… zobrazit více

Seznam skladeb (10)

  1. Řeka
  2. Metelice
  3. Korouhvička
  4. Splav
  5. Zapalovač
  6. Petrolejka
  7. Pochodeň
  8. Vodopád
  9. Uhlík
  10. Plamen

Popis produktu

Zpěvníček pro nejmenší 3 Vám přináší dalších deset krásných písniček, které na texty dětské poezie napsal Emil Hradecký (*1953). Chytlavé texty a jejich melodie si děti rychle zapamatují a budou je rády zpívat. Emil Hradecký napsal ke všem písničkám snadný klavírní doprovod, aby se mohl doprovázející soustředit především na nácvik skladeb s dětmi. Autorem textů je Vlastimil Maršíček. Většina písniček ve zpěvníku je doplněna o akordové značky a lze je tak hrát také na klávesy, kytaru a další doprovodné nástroje. 

Emil Hradecký (*1953) je český hudební skladatel, aranžér a učitel hry na klavír, který se ve své tvorbě často inspiruje taneční hudbou a jazzem. Tvorba Emila Hradeckého je však velmi rozsáhlá a jeho „nejazzové“ skladby jsou velmi melodické, příjemné na poslech a oblíbené mezi učiteli a jejich žáky.