Yann TIERSEN: EUSA - 10 skladeb pro sólový klavír

Kód: CH84227
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Chester Music
Hudební styl: balady • romantika • lyrika • svatby
Hudební úprava: klavír
Obsazení: solo
Obtížnost: více pokročilý
Provedení: kniha - měkká vazba
Kolekce 10 krásných skladeb pro klavír od francouzského hudebníka a skladatele Yana Tiersena. Krásné a originální melodie tohoto alba jsou inspirovány přírodou na ostrově Ushant u pobřeží Bretaně (v… zobrazit více
629 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Seznam skladeb (10)

  1. Pern
  2. Porz Goret
  3. Lok Gweltaz
  4. Penn Ar Roc'h
  5. Kereon
  6. Yuzin
  7. Roc'h Ar Vugale
  8. Penn Ar Lann
  9. Enez Nein
  10. Kadoran

Popis produktu

Kolekce 10 krásných skladeb pro klavír od francouzského hudebníka a skladatele Yana Tiersena. Krásné a originální melodie tohoto alba jsou inspirovány přírodou na ostrově Ushant u pobřeží Bretaně (v bretoňštině Eusa) kde Tiersen žije. 

Yann Tiersen (*1970) je francouzský hudebník a skladatel, jehož hudební kariéra je rozdělena mezi studiové nahrávky a hudební spolupráci při psaní písní pro filmové soundtracky. Jeho hudba zahrnuje velké množství hudebních nástrojů, klasických i elektronických. V jeho skladbách můžete často slyšet elektrickou kytaru, klavír, syntezátory, housle, ale také nástroje jako klávesová foukací harmonika, xylofon, cembalo, akordeon nebo dokonce také psací stroj. Sám o sobě Tiersen říká, že není skladatel, že jeho skutečným zájmem je koncertování a nahrávání studiových alb. Skladby z jeho prvních tří studiových alb byly pak použity jako hudba k francouzskému filmu je Amélie z Montmartru (2001).