Tradition of Excellence 2 + DVD / tuba T.C. (houslový klíč)

Kód: W62BSG
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Neil A.Kjos Music Company
Hudební styl: výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: sešit + DVD
Série: Tradition of Excellence
Tradition of Excellence 2
TRADITION OF EXCELLENCE patří mezi z jednu nejoblíbenějších, nejúplnějších a nejkomplexnějších metod výuky orchestrální hry. Sešity pro jednotlivé nástroje jsou napsané jako škola hry pro daný… zobrazit více

Popis produktu

TRADITION OF EXCELLENCE patří mezi z jednu nejoblíbenějších, nejúplnějších a nejkomplexnějších metod výuky orchestrální hry.
Sešity pro jednotlivé nástroje jsou napsané jako škola hry pro daný nástroj a všechny příklady, cvičení a skladby, dua a tria uvedené v sešitě jsou společné pro všechny nástroje a mohou být současně použity jak pro sólovou hru, tak pro společnou hru malých hudebních souborů a zároveň pro sehrávání školního orchestru. Několik skladeb v sešitě jsou rozepsané party aranžmá pro celý školní orchestr.
Sešity jsou velmi pěkně barevně a graficky zpracovány, aby vše bylo jasné, srozumitelné a dobře zapamatovatelné.
Ke každému sešitu lze dokoupit sešit s klavírním (kytarovým) doprovodem pro předvedení sólových i souborových skladeb na předehrávkách, vystoupeních a koncertech.
K sešitu je přiloženo DVD na kterém je nahrán doprovod pro většinu cvičení a skladeb v sešitě a také video ukázky a lekce pro snadnější porozumnění a zdokonalení techniky hry pro Vás nástroj.
Velmi zajímavá série, která hudebním školám výrazně usnadní práci ve školním orchestru.