Technika hry na bicí soupravu 4 - Roman Kobiela

Kód: 006878
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Kobiela Roman
Hudební styl: výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: bicí nástroje
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Noty do školy
Technika hry na bicí soupravu
Čtvrtý díl úpěšné školy Technika hry na bicí soupravu od Romana Kobiely. Čtvrtý díl navazuje na znalosti a dovednosti získané v předchozí dílech a cílem této publikace je další rozvoj rytmického… zobrazit více
229 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 006878
Autor / Editor: Kobiela, Roman
Počet stran: 69
Jazyk titulu: anglicky
česky
Formát: 21 x 30 cm
ISBN: 978-80-270-0687-8
Hmotnost: 0.202

Popis produktu

Čtvrtý díl úpěšné školy Technika hry na bicí soupravu od Romana Kobiely. Čtvrtý díl navazuje na znalosti a dovednosti získané v předchozí dílech a cílem této publikace je další rozvoj rytmického cítění hráče, nácvik náročnějších prvků v rámci zdokonalování moderní techniky hry na bicí soupravu. Obsahuje cvičení v nejrůznějších tempech napříč mnohými hudebními žánry a jejich podskupinami, např. poppu, jazzu, funky, latinskoamerických rytmů a rocku. Škola je rozdělena do šesti hlavních kapitol, které se zabývají různými postupy koordinace končetin. Titul je napsán ve dvojjazyčném - česko-anglickém provedení.
Roman Kobiela (1966) - jeden z předních českých hráčů na bicí nástroje. Po absolutoriu konzervatoře obor bicí nástroje u prof. Čadana, pokračoval dále ve studiu hry na bicí nástroje u prof. Veselého a navštěvoval distanční studium na prestižním American Institute of Music Vienna. Kromě zahraničních angažmá u nás hraje například se skupinami a orchestry Laďa Kerndl & Jazz Friends, Orchestr Gustava Broma, Big Band Radio Brno a další.