SUITE DETROIT (Sounds of an American City) pro příčnou flétnu, altový saxofon a klavír

Kód: 46271
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ALFRED PUBLISHING CO.,INC.
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: melodie / klavír
Obsazení: duet
Provedení: sešit - měkká vazba
Titul Suite Detroit Vám přináší tří větou suitu v jazzovém stylu od Catherine Rollin. Suite Detroit je napsána pro příčnou flétnu, altový saxofon a klavír. Klaviristé si zde mohou vychutnat… zobrazit více
399 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 46271
Skladatel: Rollin, Catherine
Počet skladeb: 3
Počet stran: 23
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9781470639488
Hmotnost: 0.118

Seznam skladeb (3)

  1. The City: Overture and Improvisation
  2. Belle Isle: An Interlude
  3. Good Vibes: Finale

Popis produktu

Titul Suite Detroit Vám přináší tří větou suitu v jazzovém stylu od Catherine Rollin. Suite Detroit je napsána pro příčnou flétnu, altový saxofon a klavír. Klaviristé si zde mohou vychutnat vzrušující kombinaci jazzových stylů ve všech třech větách. První věta začíná lyrickým stylem a pokračuje do rychlejší swingové části v závěru první věty.  Druhá věta plyne pomaleji s melodii v romantickém stylu. Třetí věta je rychlá, energická se synkopickým rytmickým doprovodem.  Sešit obsahuje klavírní doprovod a plus samostatně vložené party pro příčnou flétnu a altový saxofon.

Catherine Rollin je americká hudební skladatelka, učitelka klavíru a aktivní klavíristka. Jako skladatelka napsala již více než 400 skladeb především pro klavír. Její hudba je oceňována pro své lyrické melodie a „učitelnost“. Catherine vedla již více než 300 workshopů a mistrovských klavírních kurzů po celých Spojených státech, Kanadě, Japonsku a Tchaj-wanu.