Smells Like Teen Spirit (with opt. guitar) - Pop Specials for Strings / partitura + party

Kód: 04626492
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: populární • rocková hudba
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: malý soubor (do 10 hudebníků)
band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
Série: Pop Specials for Strings
Umělec: Nirvana
Tuto skladbu Vám nyní nabízíme v povedeném a příjemném aranžmá pro smyčcový orchestr s volitelným partem pro kytaru. Set obsahuje partituru včetně všech rozepsaných hlasů. Aranžmá je napsáno pro… zobrazit více
1 690 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 04626492
Skladatel: Cobain, Kurt
Novoselic, Krist
Grohl, Dave
Aranžér: Moore, Larry
Počet skladeb: 1
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 0.495

Audio ukázky

1. Smells Like Teen Spirit

Seznam skladeb (1)

  1. Smells Like Teen Spirit

Popis produktu

Tuto skladbu Vám nyní nabízíme v povedeném a příjemném aranžmá pro smyčcový orchestr s volitelným partem pro kytaru. Set obsahuje partituru včetně všech rozepsaných hlasů. Aranžmá je napsáno pro obsazení - 1. housle, 2. housle, 3. housle,  viola, violoncello, kontrabas, kytara, klavír a bicí nástroje. Délka skladby je cca 2:30 minuty

Nirvana byla americká rocková skupina založená v roce 1987. Patří mezi nejvlivnější hudební skupiny 90. let 20. století. Zakládajícími členy byli Kurt Cobain (kytara, zpěv) a Krist Novoselic (basová kytara). V roce 1989 Nirvana nahrála své první studiové album s názvem Bleach, ale zlom nastal v okamžiku, kdy v roce 1991 vyšel její nový singl s názvem „Smells Like Teen Spirit“. Tato píseň se dostala na první příčky v hitparádách a otevřela Nirvaně cestu ke slávě. Třetí a zároveň poslední studiové album vyšlo v roce 1993 a dostalo název In Utero. Nirvana se rozpadla po smrti frontmana skupiny Kurta Cobaina v dubnu 1994. Od svého vzniku prodala po celém světě více než 50 milionů alb. Hudebnímu stylu, který Nirvana hrála, se začalo říkat grunge.

Kurt Donald Cobain (1967-1994) byl americký zpěvák, kytarista, skladatel, hlavní zpěvák a zakladatel grungeové skupiny Nirvana.

Krist Anthony Novoselic (*16.května 1965) je americký muzikant a politik, nejvíce známý jako baskytarista grungeové skupiny Nirvana.

Dave Grohl (*14.ledna 1969), vlastním jménem David Eric Grohl, je americký rockový zpěvák, bubeník a kytarista. V současné době je protagonistou skupiny Foo Fighters.