DANCE SUITE pro housle, violoncello a klavír

Kód: 40782
Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ALFRED PUBLISHING CO.,INC.
Hudební styl: klasická • duchovná hudba
Hudební úprava: melódia / klavír
Obsazení: duet
Provedení: sešit - měkká vazba
Dance Suite (Taneční suita) Vám přináší dvě originální skladby Introduction and Tango a Valse Brillante, které pro Vás napsal současný hudební skladatel Dennis Alexander. Dance Suite měla… zobraziť viac
20,86 €
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zadarmo CZ od 66,73 €

zdieľajte s priateľmi:

Parametre

Kód tovaru: 40782
Skladatel: Alexander, Dennis
Počet skladeb: 2
Počet stran: 40
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnosť: 152 g

Audio ukázky

1. Introduction and Tango

Seznam skladeb (2)

  1. Introduction and Tango
  2. Valse Brillante

Popis produktu

Dance Suite (Taneční suita) Vám přináší dvě originální skladby Introduction and Tango a Valse Brillante, které pro Vás napsal současný hudební skladatel Dennis Alexander. Dance Suite měla premiéru v roce 2013 a je napsána pro malý komorní soubor ve složení housle, violoncello a klavír. Sešit obsahuje klavírní doprovod a plus samostatně vložené party pro housle a violoncello.

Dennis Alexander (*1947) je veľmi úspešný a populárny americký hudobný skladateľ, ktorý si získal medzinárodnú povesť jedného z najplodnejších a najobľúbenejších severoamerických skladateľov výučbovej klavírnej hudby pre študentov všetkých úrovní. Dlhých 24 rokov bol profesorom hry na klavíri a klavírnej pedagogiky na univerzite v Montane. V roku 1996 odišiel do dôchodku a odvtedy sa venuje predovšetkým komponovaniu hudby.