SCHINDLER'S LIST, Theme from Motion Picture / violoncello a klavír

Kód: 04491831
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: muzikály • film • televize
Hudební úprava: melodie / klavír
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
John Williams (1932) je americký skladatel filmové hudby a jeden z nejznámějších a neúspěšnějších skladatelů filmové hudby vůbec. Tento sešit Vám přináší krásnou filmovou melodii pro violoncello a… zobrazit více
529 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 04491831
Skladatel: Williams, John
Počet skladeb: 1
Počet stran: 10
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 78 g

Seznam skladeb (1)

  1. Theme from ,, Schindler's List''

Popis produktu

John Williams (1932) je americký skladatel filmové hudby a jeden z nejznámějších a neúspěšnějších skladatelů filmové hudby vůbec. Tento sešit Vám přináší krásnou filmovou melodii pro violoncello a klavír z filmu Schindlerův seznam (1993). Film získal neuvěřitelných sedm Oskarů a patří mezi stěžejní dílo světové kinematografie. Sešit obsahuje klavírní doprovod a samostatně vložený part pro violoncello.

John Towner Williams (*1932) je americký skladatel, dirigent a klavírista. Během své kariéry, která trvá již sedm desetiletí, složil některé z nejpopulárnějších, nejznámějších a kritikou nejoceňovanějších filmových hudeb v historii kinematografie. Jeho skladby jsou často považovány za ztělesnění orchestrální filmové hudby a je považován za jednoho z největších skladatelů v dějinách kinematografie. Williams je držitelem 25 cen Grammy, pěti Oscarů, sedmi cen Britské filmové akademie a čtyř Zlatých glóbů. S 53 nominacemi na Oscara je po Waltu Disneym druhým nejčastěji nominovaným člověkem.