Pops for String Quartets - THE MUSIC OF THE NIGHT (The Phantom of the Opera)

Kód: 04490427
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: muzikály • film • televize
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: kvartet
malý soubor (do 10 hudebníků)
Provedení: sada (partitura + party)
Série: Pops for String Quartets
Pops for String Quartets je série, která Vám nabízí známé skladby populární hudby v aranžmá pro smyčcový kvartet (housle 1, housle 2, viola, violoncello). Titul obsahuje partituru skladby včetně… zobrazit více

Audio ukázky

1. THE MUSIC OF THE NIGHT (from The Phantom…

Seznam skladeb (1)

  1. THE MUSIC OF THE NIGHT (from The Phantom of the Opera)

Popis produktu

Pops for String Quartets je série, která Vám nabízí známé skladby populární hudby v aranžmá pro smyčcový kvartet (housle 1, housle 2, viola, violoncello). Titul obsahuje partituru skladby včetně všech rozepsaných hlasů.
Tento titul Vám přináší známou melodii písně The Music of the Night ze slavného muzikálu Fantom opery (1986) od skvělého britského skladatele Andrew Lloyd Webera. Délka skladby cca 2:30 minuty.

Andrew Lloyd Webber (* 1948) je britský hudební skladatel. Napsal více než 20 muzikálů a několik z nich se hrálo jak ve West Endu, tak na Broadwayi více než deset let. Mezi ty nejznámější patří „Kočky“, „Evita“ , „Jesus Christ Superstar“, „Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť“, „Fantom opery“ a další …. Některé písně z jeho muzikálů se staly velmi úspěšnými písničkami i mimo jejich mateřské muzikály, jako například „Memory“ z Koček, „The Music of the Night“ a „All I Ask of You“ z Fantoma opery, „I Don't Know How to Love Him" z Jesus Christ Superstar, "Don't Cry for Me Argentina" z Evity nebo "Any Dream Will Do" z Josepha a jeho úžasného pestrobarevného pláště. V roce 2001 ho The New York Times označily za „komerčně nejúspěšnějšího skladatele v historii“.

499 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 04490427
Skladatel: Webber, Andrew Lloyd
Aranžér: Moore, Larry
Počet skladeb: 1
Formát: 23 x 30 cm
UPC: 073999988796
Hmotnost: 72 g