Klose: Complete Method for Clarinet 1 / škola hry na klarinet

Kód: AL24925
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Alphonse Leduc
Hudební styl: výukové • instruktážní tituly a školy
noty pro hudební školy
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: kniha - měkká vazba
Série: Noty do školy
Noty do školy - dechové nástroje
Hyacinthe Klosé (1808-1880) byl známý francouzský klarinetista, profesor Národní konzervatoře hudby a tance v Paříži a hudební skladatel. Tato obsáhlá publikace Vám nabízí první díl jeho velmi známé… zobrazit více
569 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Popis produktu

Hyacinthe Klosé (1808-1880) byl známý francouzský klarinetista, profesor Národní konzervatoře hudby a tance v Paříži a hudební skladatel. Tato obsáhlá publikace Vám nabízí první díl jeho velmi známé a oblíbené Kompletní metody hry na klarinet. Titul obsahuje spoustu cvičení, příkladů, etud, stejně jako mnoho praktických rad, jak co nejlépe zvládnout techniku hry a také několik duet pro dva klarinety. Tato škola hry na klarinet, stejně jako všechny ostatní jeho práce je příkladem velmi profesionálně a odborně připraveného díla obsahující všechny hudební kvality, pro které se stal známým a respektovaným hudebníkem, učitelem a skladatelem. Součástí publikace je chromatická tabulka prstokladu pro klarinet.

Hyacinthe Klosé (1808-1880) byl francouzský klarinetista, hudební skladatel a profesor Národní konzervatoře hudby a tance v Paříži.