Inside Improvisation 2 - Pentatonics + CD / škola improvizace pro všechny nástroje 2. díl

Kód: ADV14256
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ADVANCE MUSIC
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie / akordy
Obsazení: solo
Provedení: kniha + CD
Série: Inside Improvisation
Inside Improvisation 2: Pentatonics je druhý díl povedené a oblíbené školy hudební improvizace, která Vám velmi srozumitelně a pragmaticky vysvětlí, jak k improvizaci přistupovat a jak ji hrát.… zobrazit více

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

Inside Improvisation 2: Pentatonics je druhý díl povedené a oblíbené školy hudební improvizace, která Vám velmi srozumitelně a pragmaticky vysvětlí, jak k improvizaci přistupovat a jak ji hrát. Přestože se sešit zaměřuje na jazzovou improvizaci, tak popisované techniky jsou použitelné pro mnoho hudebních stylů a všechny hudební nástroje. Podle této učebnice improvizace se může učit jak rockový kytarista, tak jazzový saxofonista nebo fusion klávesista a také všichni ostatní.
Mnoho velkých současných hudebníků používá pentatoniku jako stavební kámen svých improvizací a tento díl Vám na spoutě praktických příkladů a cvičení ukáže, jak pentatoniku zařadit, využívat a jak s ní pracovat ve svých melodických improvizacích.  Sešit je napsán pro všechny nástroje a všechny cvičení s doprovodem na přiloženém CD jsou rozepsany pro hudební nástroje v laděních C, Bb a Eb. Na přiloženém CD naleznete doprovod pro 18 skladeb a cvičení, které jsou uvedeny v sešitě a na kterých můžete zkoušet své improvizační schopnosti podle příkladů uvedených v tomto  sešitě. Také je zde nahráno několik příkladů improvizací na uvedené doprovody, aby jste měli představu, jak by i Vaše improvizace mohly znít.
Povedený titul, se kterým bude radost se učit improvizovat.

Jerry Bergonzi (*21.řijna 1947) je americký jazzový tenor saxofonista, skladatel a pedagog.

1 320 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli: