FLEX-BAND - MY FAVORITES THINGS / partitura + party

Kód: 04003920 Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: muzikály • film • televize
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
Série: FLEX-BAND
Titul z úspěšné a variabilní série FLEX-BAND, které je aranžována pro všechny hudební soubory a orchestry, které nemají stále nástrojové obsazení a potřebují být "flexibilní", potřebují mít… zobrazit více

Audio ukázky

1. MY FAVORITES THINGS

Seznam skladeb (1)

  1. MY FAVORITES THINGS

Popis produktu

Titul z úspěšné a variabilní série FLEX-BAND, které je aranžována pro všechny hudební soubory a orchestry, které nemají stále nástrojové obsazení a potřebují být "flexibilní", potřebují mít možnost přestavět hudební soubor nebo orchestr dle okamžité situace a mít pro všechny připravené hotové party. Titul obsahuje partituru včetně všech rozepsaných partů. Všechny tituly této série jsou napsány v pětihlasém aranžmá plus percussions a každý z těchto pěti hlasů je rozepsán pro několik různých nástrojů nebo ladění a je pouze na Vás, který z nástrojů, které máte k dispozici obsadíte pro který hlas. Velmi variabilní série použitelná pro většinu hudebních souborů.
Tento set Vám nabízí nádhernou píseň My Favorite Things z muzikálu The Sound od Music.

Richard Charles Rodgers (1902 - 1979) byl americký hudební skladatel, který psal především muzikály. Pro Broadwayské divadla napsal celkem 43 muzikálů a více než 900 písní. Patří mezi nejznámější americké skladatele 20. století a jeho skladby měly významný vliv na populární hudbu. Rodgers je známý také svým dlouholetým autorským partnerstvím, nejprve s textařem Lorenzem Hartem a poté s Oscarem Hammersteinem II. Rodgers byl první osobností, která získala všechny čtyři nejvyšší americké ceny v oblasti divadla, filmu, nahrávání a televize - Emmy, Grammy, Oscara a Tony - dnes známé pod souhrnným označením EGOT.

2 290 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 04003920
Skladatel: Rodgers, Richard
Aranžér: Buckley, Robert
Počet skladeb: 1
Formát: 23 x 30 cm
UPC: 888680017323
Hmotnost: 1.175