FLAUTOŠKOLKA - Flautíkův sešit - škola hry na pětidírkovou flétnu

Kód: H8043
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Barenreiter
Hudební styl: výukové • instruktážní tituly a školy
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Noty do školy
FLAUTOŠKOLKA pro pětidírkovou zobcovou flétnu je originální metodický koncept flétnové výuky předškolních dětí. Je určená především pro mateřské školy a flétnové kroužky. Všechna cvičení techniky hry… zobrazit více
399 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: H8043
Autor / Editor: Kvapil, Jan
Šťastná,Hana
Počet stran: 48
Jazyk titulu: česky
Formát: 30 x 21 cm
ISMN: 979-0-2601-0870-7
Hmotnost: 244 g

Popis produktu

FLAUTOŠKOLKA pro pětidírkovou zobcovou flétnu je originální metodický koncept flétnové výuky předškolních dětí. Je určená především pro mateřské školy a flétnové kroužky. Všechna cvičení techniky hry autoři přibližují dětem nenásilně formou her a bez not, přičemž využívají přirozené spojení melodie s říkadly či texty písniček a s pohybem. Metodika Flautoškolky pracuje s rituály jako osvědčeným prostředkem k upevňování návyků.
Flautíkův sešit, v němž děti najdou obrázky připomínající hry nebo cvičení ze společných hodin. Případný domácí nácvik písniček a melodií usnadňuje zápis pomocí tabulatury – náčrty fléten s vyznačenými prstoklady. Děti mohou do sešitu malovat a dotvářet obrázky, omalovánky podle své fantazie. Součástí je i sada samolepek, které děti nalepí do sešitu v závěru každé absolvované hodiny. Výuková látka je postavena na jednoduchém příběhu kouzelného skřítka Flautíka a jeho kamarádů. Flautík provází děti celou Flautoškolkou od samého počátku, setkává se postupně s dalšími skřítky, přičemž jejich příhody napomáhají navozovat situace potřebné pro výuku.