BOOGIE for four - Emil Hradecký / boogie pro 4 klarinety (+ basa a bicí)

Kód: BM091 Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: eNoty.eu
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: kvartet
Provedení: sada (partitura + party)
Série: BOOGIE for four
Tento titul Vám nabízí skladbu Boogie for four (Boogie pro čtyři) v úpravě pro čtyři klarinety, kontrabas nebo basovou kytaru a bicí. Sešit obsahuje partituru plus samostatně vložené party… zobrazit více

Audio ukázky

1. Boogie for four

Seznam skladeb (1)

  1. Boogie for four

Popis produktu

Tento titul Vám nabízí skladbu Boogie for four (Boogie pro čtyři) v úpravě pro čtyři klarinety, kontrabas nebo basovou kytaru a bicí. Sešit obsahuje partituru plus samostatně vložené party pro jednotlivé nástroje. Náslech, který zde můžete slyšet je ukázka skladby, jak ji přehrál notační program ve kterém byla skladba napsána.
Titul je vydán také v úpravě pro čtyři saxofony (kod: BM090) a oba tituly lze vzájemně kombinovat. Můžete si tak zahrát toto povedené boogie v jakékoliv kombinaci klarinetů a saxofonů.  

Emil Hradecký (*1953) je český hudební skladatel, aranžér a učitel hry na klavír, který se ve své tvorbě často inspiruje taneční hudbou a jazzem. Tvorba Emila Hradeckého je však velmi rozsáhlá a jeho „nejazzové“ skladby jsou velmi melodické, příjemné na poslech a oblíbené mezi učiteli a jejich žáky.

299 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: BM091
Skladatel: Hradecký, Emil
Počet skladeb: 1
Počet stran: 18
Jazyk titulu: česky
anglicky
Formát: 21 x 30 cm
ISMN: 9790706544908
Hmotnost: 0.158 kg