A Foggy Day (in London Town) - Vocal Solo with Jazz Ensemble / partitura a party

Kód: ALF40366
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ALFRED PUBLISHING CO.,INC.
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
evergreeny • oblíbené melodie
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Text skladeb: anglicky
Provedení: sada (partitura + party)
Série: Jazz Vocal Series
''A Foggy Day (in London Town)'' je známý evergreen, který napsali bratři George a Ira Gershwin v roce 1937 pro film A Damsel in Distress s Fredem Astairem. Nyní Vám tuto skladbu nabízíme v… zobrazit více
2 620 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: ALF40366
Skladatel: Gershwin, George
Gershwin, Ira
Aranžér: Ragsdale, Scott
Počet skladeb: 1
Počet stran: 59
Formát: 23 x 30 cm
UPC: 038081458779

Audio ukázky

1. A Foggy Day (in London Town)

Seznam skladeb (1)

  1. A Foggy Day (in London Town)

Popis produktu

''A Foggy Day (in London Town)'' je známý evergreen, který napsali bratři George a Ira Gershwin v roce 1937 pro film A Damsel in Distress s Fredem Astairem. Nyní Vám tuto skladbu nabízíme v aranžmá zpěv s doprovodem jazzového orchestru (grade 3) v obsazení 5x saxofon, 4x trumpeta, 4x pozoun, 1x příčná flétna (volitelně) a rytmická sekce. Součástí setu jsou také volitelné sólové party (místo zpěvu) pro nástroje v Bb ladění, Eb ladění a C ladění v basovém klíči. Set obsahuje partituru včetně všech rozepsaných partů.

George Gershwin (1898-1937) byl americký hudební skladatel a klavírista. Patří mezi nejznámější americké skladatele. Psal hudbu pro muzikály, jazz, populární i klasickou hudbu. Se svým bratrem Ira Gershwinem, který psal texty, tvořili velmi úspěšnou autorskou dvojici. Mezi jeho nejznámější díla patří orchestrální skladby „Rhapsody in Blue“ a „An American in Paris“, jazzové standardy „Swanee“, „Fascinating Rhythm“, „Embraceable You“ nebo „I Got Rhythm“, a také opera „Porgy a Bess“ (1935), za které je například píseň „Summertime“.

Ira Gershwin (1896-1983) byl americký textař, který spolupracoval převážně se svým mladším bratrem, hudebním skladatelem Georgem Gershwinem.