A DOZEN A DAY (Pre-Practice Technical Exercises) + CD / housle

Kód: WMR101167
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: The Willis Music Company
Hudební styl: noty pro hudební školy
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: sešit + CD
Série: Noty do školy
A Dozen A Day
Tituly A DOZEN A DAY patří již dlouhou dobu mezi jedny z nejrespektovanějších a nejoblíbenějších sešitů s technickými cvičeními pro začínající klavíristy.  Nyní Vám nabízíme tyto… zobrazit více

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

Tituly A DOZEN A DAY patří již dlouhou dobu mezi jedny z nejrespektovanějších a nejoblíbenějších sešitů s technickými cvičeními pro začínající klavíristy.  Nyní Vám nabízíme tyto klasické technické cvičení pro začínající hudebníky upravené také pro Váš hudební nástroj. V sešitě naleznete spoustu krátkých cvičení s vtipnými názvy a obrázky u každého cvičení. Na přiloženém CD jsou nahrány všechny v sešitě uvedené cvičení v plném znění a to tak, že na levém kanále je nahrán pouze sólový hlas a na pravém kanále je nahrán doprovod. Přepínáním mezi kanály si můžete poslechnout jak správně má cvičení znít a po té ho zkusit hrát s doprovodem na druhém kanále.
Sešit A DOZEN A DAY Vám pohámá rozvíjet a udržovat dobrou prstovou a dýchací techniku, která je základem pro celkový správný vývoj techniky hry. S tímto sešitem se cvičení stane nejen mnohem přínosnější, ale především mnohem zábavnější!  
299 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: WMR101167
Počet stran: 32
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9781780383682
ISBN: 978-1-78038-368-2
Hmotnost: 174 g