101 Essential Blues Progressions + Online Audio

Kód: 98339M
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: MEL BAY PUBLICATIONS
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
výukové • instruktážní tituly a školy
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
Tato uživatelsky velmi příjemný titul společně s online audioukázkami Vám ukáže jak transformovat standardní tří akordové blues do harmonicky zajímavých jazz-bluesových akordových postupů. Titul Vás… zobrazit více
669 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 98339M
Autor / Editor: McCabe, Larry
Počet stran: 48
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 21 x 28 cm
EAN: 9780786690022
ISBN: 978-078-669-002-2
Hmotnost: 158 g

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

Tato uživatelsky velmi příjemný titul společně s online audioukázkami Vám ukáže jak transformovat standardní tří akordové blues do harmonicky zajímavých jazz-bluesových akordových postupů. Titul Vás naučí, jak při hře střídat a spojovat jednotlivé akordy, jak hrát bluesovou dvanáctku, bluesové akordy, mólové blues, osmitaktové blues a 16-ti taktové blues.  Akordové značky jsou určeny především kytaristům. A prázdné notové řádky v houslovém i basovém klíči jsou zde uvedeny pro zápis melodie, riffů a sól.
Titul je důležitým zdrojem bluesových akordových postupů pro všechny hudebníky, studenty, bluesové písničkáře, nahrávací studia a jednoduše pro všechny, kteří rádi hrají blues. Toto povedené vydání je vhodné pro začátečníky, stejně jako profesionály. Součástí titulu je také originální kód a webové stránky, které Vám umožní přehrát nebo stáhnout si hudební ukázky a doprovody v sešitě uvedených postupů.