Žvaní žabák u louže + CD

Kód: 605867
Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: EDIKA
Hudební styl: hudba pro děti, žáky a studenty
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: klavír / zpěv / akordy
Obsazení: solo
Text skladeb: česky
Provedení: sešit + CD
Zpěvník se zábavnými písničkami pro správné vyslovování hlásek!  Tento zpěvník Vám přináší celkem sedmnáct povedených písniček nejen k procvičování výslovnosti hlásek. Autoři zpěvníku pro děti… zobrazit více
Zboží již není v nabídce

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 605867
Autor / Editor: Král, Zdeněk
Palečková, Miroslava
Počet skladeb: 17
Počet stran: 72
Jazyk titulu: česky
Formát: 30 x 21 cm
EAN: 9788026605867
ISBN: 978-80-266-0586-7
Hmotnost: 0.328

Audio ukázky

1. Čmelda
2. Deštík
3. Já tu želvu nedoženu

Seznam skladeb (17)

  1. Čmelda
  2. Deštík
  3. Já tu želvu nedoženu
  4. Moucha tse-tse
  5. Cinky linky
  6. Osel nese, hopsa
  7. Zatni zuby
  8. Špaček
  9. Kosáci
  10. Jezevec
Otevřít seznam skladeb (17)

Popis produktu

Zpěvník se zábavnými písničkami pro správné vyslovování hlásek! 
Tento zpěvník Vám přináší celkem sedmnáct povedených písniček nejen k procvičování výslovnosti hlásek. Autoři zpěvníku pro děti napsali takové písničky, v nichž se vyskytují různé hláskové skupiny a jejich rozlišení, a můžete si tak vybrat písničku podle toho, co právě budete chtít dělat a co budete mít chuť poslouchat.
Každá písnička je doplněna notovým zápisem, akordy, rytmocvičkami, obrázky, příběhy s ilustracemi a dalšími aktivitami, na které navazují jednoduchá říkadla. Říkadly s pohybem se dá zabavit kdykoliv a kdekoliv. 
Ke zpěvníku je přiloženo CD na kterém jsou všechny písničky ve zpěvníku nazpívány oblíbenou dvojici Zdeňka a Kristýny z dětského pořadu „Hýbánky“ na dětském kanále ČT.
Písničky jsou textově a hudebně uzpůsobeny především dětem od 4 do 7 let. Tedy ve věkovém období, kdy se u dětí správná výslovnost řeší nejčastěji. Texty jsme se snažili tvořit tak, aby kumulovaly procvičované hlásky a naopak neobsahovaly ty obtížnější. Zajímavá a někdy i složitější slovní spojení snad dohání hravost a vtip.
Nejen logopedické písničky snad tedy budou užitečným pomocníkem a příjemným průvodcem knížkou a obohatí vaši slovní zásobu zajímavými, ale i méně obvyklý rýmy. Povídáním a zpíváním přispíváme k radosti a sebepoznání. Věříme, že knížka zaujme i ty, kterých se výslovnost a problémy s ní nijak nedotýkají a chtějí si třeba jen zanotovat naše písničky. Stránky a CD by tak mohly přispět k častějšímu zpívání třeba u vás doma nebo na cestách.