Suite in Season / příčná flétna (housle), fagot (violoncello) a klavír

Kód: 39102
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ALFRED PUBLISHING CO.,INC.
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
latinsko-americká hudba • flamenco
balady • romantika • lyrika • svatby
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: duet
Provedení: sada (partitura + party)
Suite in Season (Sezonní svita) od americké skladatelky Melody Bober Vám přináší čtyři skladby (Autumn Ballade, Winter Romance, Spring Jazz, Summer Latin), které mají každá jiný hudební styl s… zobrazit více
469 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 39102
Skladatel: Bober, Melody
Počet skladeb: 4
Počet stran: 53
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 23 x 30 cm

Seznam skladeb (4)

  1. Autumn Ballade
  2. Winter Romance
  3. Spring Jazz
  4. Summer Latin

Popis produktu

Suite in Season (Sezonní svita) od americké skladatelky Melody Bober Vám přináší čtyři skladby (Autumn Ballade, Winter Romance, Spring Jazz, Summer Latin), které mají každá jiný hudební styl s tématikou ročních období. Skladby jsou napsány jako duet pro příčnou flétnu a fagot, s klavírním doprovodem, ale součástí sešitu jsou také party pro alternativní provedení - housle, violoncello a klavír.  Sešit obsahuje klavírní doprovod a plus samostatně vložené party pro jednotlivé nástroje včetně partu pro perkusní nástroje ke skladbě Summer Latin.

Melody Bober (*1955) je americká učitelka klavíru a hudební skladatelka, která ráda píše motivační klavírní skladby, které podporují porozumění a lásku k hudbě u jejich studentů. Sama je aktivní klavíristkou a korepetitorkou v kostele. Je velmi žádanou lektorkou na kongresech a workshopech pro učitele klavíru v celé Severní Americe.