STAR WARS: THE FORCE AWAKENS + Audio Online / klarinet

Kód: 00157782
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: muzikály • film • televize
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: sešit + Audio Online
Série: STAR WARS
FILMOVE HITY
STAR WARS: The Force Awakens
Star Wars je jedna z nejslavnějších a nejúspěšnějších filmových sérií světové kinematografie. Tento sešit Vám nabízí deset filmových melodií, které složil vynikající John Williams pro film Star Wars:… zobrazit více

Audio ukázky

1. Farewell and the Trip
2. Finn's Confession
3. Han and Leia

Seznam skladeb (10)

  1. Farewell and the Trip
  2. Finn's Confession
  3. Han and Leia
  4. The Jedi Steps and Finale
  5. Kylo Ren Arrives at the Battle
  6. Main Title and the Attack on the Jakku Village
  7. March of the Resistance
  8. Rey's Theme
  9. The Scavenger
  10. Scherzo for X-Wings

Popis produktu

Star Wars je jedna z nejslavnějších a nejúspěšnějších filmových sérií světové kinematografie. Tento sešit Vám nabízí deset filmových melodií, které složil vynikající John Williams pro film Star Wars: The Force Awakens / Hvězdné války: Síla se probouzí (2015).  Součástí sešitu je adresa internetových stránek a kód, který Vám umožní přehrát si všechny skladby v sešitě online a to jak v plné verzi, tak pouze doprovod pro Vaši hru. Zároveň lze všechny online hudební nahrávky zpomalit nebo vytvořit smyčku, když potřebujete procvičit náročnější pasáže a samozřejmě si můžete všechny nahrávky také stáhnout a přehrávat přímo ve Vašem počítači.

John Towner Williams (*1932) je americký skladatel, dirigent a klavírista. Během své kariéry, která trvá již sedm desetiletí, složil některé z nejpopulárnějších, nejznámějších a kritikou nejoceňovanějších filmových hudeb v historii kinematografie. Jeho skladby jsou často považovány za ztělesnění orchestrální filmové hudby a je považován za jednoho z největších skladatelů v dějinách kinematografie. Williams je držitelem 25 cen Grammy, pěti Oscarů, sedmi cen Britské filmové akademie a čtyř Zlatých glóbů. S 53 nominacemi na Oscara je po Waltu Disneym druhým nejčastěji nominovaným člověkem.

Zboží již není v nabídce

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 00157782
Skladatel: Williams, John
Počet skladeb: 10
Počet stran: 16
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9781495060083
UPC: 888680609894
ISBN: 978-1-4950-6008-3
Hmotnost: 0.096