Piano Play Along 28 - Lennon & McCartney + CD

Kód: 00311180
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: populární • rocková hudba
evergreeny • oblíbené melodie
Hudební úprava: klavír / zpěv / akordy
Obsazení: solo
Text skladeb: anglicky
Provedení: sešit + CD
Série: Piano Play Along
Umělec: Beatles
Tituly série Piano Play Along pomáhají klavíristům zahrát si jejich oblíbené skladby snadno a rychle. Sledováním notového záznamu a posloucháním nahrávky na přiloženém CD zjistíte, jak skladba a… zobrazit více
669 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 00311180
Skladatel: Lennon, John
McCartney, Paul
Počet skladeb: 8
Počet stran: 32
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9780634089664
UPC: 073999812954
ISBN: 0-634-08966-8
Hmotnost: 204 g

Audio ukázky

1. Eleanor Rigby
2. Hey Jude
3. The Long And Winding Road

Seznam skladeb (8)

  1. Eleanor Rigby
  2. Hey Jude
  3. The Long And Winding Road
  4. Love Me Do
  5. Lucy In The Sky With Diamonds
  6. Nowhere Man
  7. Strawberry Fields Forever
  8. Yesterday

Popis produktu

Tituly série Piano Play Along pomáhají klavíristům zahrát si jejich oblíbené skladby snadno a rychle. Sledováním notového záznamu a posloucháním nahrávky na přiloženém CD zjistíte, jak skladba a klavír zní a po té již sami zkoušíte Vaši hru s doprovodem (play-along nahrávkou) na CD.  Na přiloženém CD jsou všechny skladby nahrány dvakrát, v plném znění a poté pouze doprovod (bez klavírního partu) pro Vaši hru. Všechny skladby jsou v úpravě melodická linka s textem, kytarové akordové značky a klavírní part.
Tento sešit Vám nabízí osm známých hitů skupiny BEATLES, které složili dva nejslavnější členové této skupiny - John Lennon a Paul McCartney.

The Beatles (1957–1970) byla anglická rocková skupina z Liverpoolu. Jejími členy byli John Lennon, Paul McCartney, George Harrison a Ringo Starr. Patří mezi komerčně nejúspěšnější a kritiky nejuznávanější kapely v historii populární hudby. Hudba Beatles je dodnes hraná a oblíbená po celém světě.

John Lennon (1940-1980) byl anglický zpěvák, hudební skladatel a mírový aktivista, který se celosvětově proslavil jako zakladatel a kytarista hudební skupiny The Beatles. Společně s Paul McCartney vytvořili jeden z nejúspěšnějších autorských týmů v historii populární hudby.

Paul McCartney (*1942) je anglický hudebník, zpěvák, skladatel a producent, který se proslavil jako zpěvák a baskytarista skupiny The Beatles. Ve spolupráci s Johnem Lenonem se stali jedním z nejúspěšnějších autorských týmů v historii populární hudby. Poté, co se skupina The Beatles v roce 1970 rozpadla, se vydal na sólovou dráhu. McCartney je jedním z nejúspěšnějších skladatelů a interpretů všech dob.