NAUČ SE SÓLA od mistrů metalu + CD / kytara + tabulatura

Kód: MZ253688
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: MUZIKUS s.r.o.
Hudební styl: populární • rocková hudba
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie / tabulatura
Provedení: kniha + CD
Alex Scholpp patří mezi nejuznávanější metalové kytaristy v Německu, kde také provozuje vlastní kytarovou školu Alex Scholpp’s Guitar Camp ve Stuttgartu. Tato kniha Vám nabízí na více jak sto… zobrazit více
Zboží již není v nabídce

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: MZ253688
Autor / Editor: Schollp, Alex
Počet stran: 150
Jazyk titulu: česky
Formát: 15 x 21 cm
Hmotnost: 224 g

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

Alex Scholpp patří mezi nejuznávanější metalové kytaristy v Německu, kde také provozuje vlastní kytarovou školu Alex Scholpp’s Guitar Camp ve Stuttgartu.
Tato kniha Vám nabízí na více jak sto padesáti stránkách ukázky, cvičení a rady, jak se posunout na své cestě metalového kytaristy. Na přiloženém CD je nahrána většina v sešitě uvedených příkladů.

Z úvodního slova od autora Alexe Scholppa:
V rámci této knihy budeš moci okusit mnohé speciality – třeba jak se hraje slavné One od Metallicy pomocí techniky legato, Slash ti ukáže pořádné bendingy ve svém slavném kousku Sweet Child O’ Mine, Eddie van Halen a Joe Satriani představí poměrně náročný tapping v praxi. A zlatý hřeb celého večera? Naučíš se tu taky jedno z nejlepších kytarových sól všech dob – Tornado of Souls. S tímto majstrštykem dokážeš všem svým kolegům vypálit rybník (snadno a rychle). Navíc si zcela určitě získáš srdce všech svých posluchačů!