My Way - Instrument Solo with Big Band / partitura + party

Kód: EMR23569
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Editions Marc Reift
Hudební styl: evergreeny • oblíbené melodie
jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
MY WAY je krásná a původem francouzská píseň, kterou v roce 1967 složili Claudem Françoisem a Jacquesem Revauxem. Píseň proslavil především Frank Sinatra (1915 - 1998), který My Way zpíval s… zobrazit více
3 220 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: EMR23569
Skladatel: Francois, Claude
Reveaux, Jacques
Aranžér: Kadlec, Jirka
Počet skladeb: 1
Formát: 21 x 30 cm

Seznam skladeb (1)

  1. My Way

Popis produktu

MY WAY je krásná a původem francouzská píseň, kterou v roce 1967 složili Claudem Françoisem a Jacquesem Revauxem. Píseň proslavil především Frank Sinatra (1915 - 1998), který My Way zpíval s anglickým textem od Paul Anky. Nyní Vám tento krásný evergreen nabízíme v povedeném aranžmá pro instrumentální sólo s doprovodem jazzového orchestru. Set obsahuje partituru včetně všech rozepsaných hlasů pro orchestr (5x saxofon, 4x trumpeta, 4x trombone, rytmická sekce) a sólových instrumentálních partů pro  příčnou flétnu, klarinet, sopranový saxofon, altový saxofon, tenorový saxofon, trumpetu, lesní roh, trombon, euphonium, violu, housle a violoncello.
Povedený a díky sólovým partům pro mnoho hudebních nástrojů dobře použitelný titul, který na každém vystoupení můžete hrát s jiným sólovým partem nebo je ve skladbě střídat.