Moravské a slezské hity pro klávesové nástroje 1 - učebnice pro ZUŠ

Kód: RL922757
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Radek Lička
Hudební styl: populární • rocková hudba
noty pro hudební školy
Hudební úprava: zpěv / akordy
Obsazení: solo
Obtížnost: začátečník
Text skladeb: česky
Provedení: sešit - měkká vazba
Sešit Moravské a slezské hity Vám přináší 16 hitů populární hudby druhé poloviny dvacátého století, jejichž autoři mají vztah k Moravě nebo Slezsku. Publikace je určena pro žáky Základních… zobrazit více
229 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Seznam skladeb (16)

  1. Až rozkvetou lípy
  2. Bludička Julie
  3. Bratříčku, zvírej vrátka
  4. Černý racek
  5. Exploze snů
  6. Fotka
  7. František
  8. Hvězdy jsou jak sedmikrásky nad Brnem
  9. Jarošovský pivovar
  10. Malgóśka
Otevřít seznam skladeb (16)

Popis produktu

Sešit Moravské a slezské hity Vám přináší 16 hitů populární hudby druhé poloviny dvacátého století, jejichž autoři mají vztah k Moravě nebo Slezsku. Publikace je určena pro žáky Základních uměleckých školy a samozřejmě také pro všechny hráče na klávesové nástroje, kteří si chtějí zahrát populární písně a současně vyzkoušet své hudební dovednosti. U každé písně je připraven úkol v podobě rozpoznání nebo doplnění rytmu, akordu, intervalů nebo melodie, případně dohrání melodie jen podle sluchu. Zápis je v jednohlasé úpravě, doplněný akordovými značkami a u každé písničky je uvedeno několik vět o interpretovi a autorovi skladby. Tato učebnice volně navazuje a vhodně doplňuje již dříve vydaný autorův titul – Škola hry na elektronické klávesové nástroje (kod: 511795).

Radek Lička (*1968) je moravský hudební skladatel a učitel hry na elektronické klávesové nástroje. Již mnoho let se věnuje hudební kompozici pro děti a mládež a ve svých skladbách a úpravách se snaží maximálně využít možností elektronických kláves.