MOODS 1 by Daniel Hellbach + CD / 10 skladeb pro dvě altové zobcové flétny a klavír

Kód: ACM289
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: ACANTHUS
Hudební styl: populární • rocková hudba
Hudební úprava: melodie / klavír
Obsazení: duet
solo
Provedení: sešit + CD
Moods 1 Vám přináší deset originálních, snadných a velmi příjemných skladbiček pro jednu nebo dvě altové flétny s klavírním doprovodem, volitelně může být druhá altová flétna nahrazena tenorovou… zobrazit více

Audio ukázky

1. Excited
2. Smiling
3. Lonely

Seznam skladeb (10)

  1. Excited
  2. Smiling
  3. Lonely
  4. Wistful
  5. Joyful
  6. Vigorous
  7. Pleased
  8. Peppy
  9. Sad
  10. Nervous

Popis produktu

Moods 1 Vám přináší deset originálních, snadných a velmi příjemných skladbiček pro jednu nebo dvě altové flétny s klavírním doprovodem, volitelně může být druhá altová flétna nahrazena tenorovou flétnou. Klavírní doprovod je doplněn o akordové značky a lze ho hrát také na klávesové nástroje, kytaru a další doprovodné nástroje. Sešit obsahuje klavírní doprovod plus samostatně vložené party pro flétny. Na přiloženém CD jsou všechny skladby nahrány 3x, v plném znění, podruhé bez druhého hlasu zobcové flétny (pro Vaši představu, jak skladba zní sólově) a potřetí pouze klavírní doprovod pro Vaši hru (sólovou i duet).  Některé rychlejší skladby jsou na CD nahrány také v pomalejším tempu pro snadnější nácvik skladby.

Daniel Hellbach (*1958) je švýcarský hudební pedagog a skladatel. Jeho hudební styl kombinuje prvky populární, rockové i jazzové hudby společně s hudbou klasickou a jeho skladby jsou mezi mladými muzikanty velmi oblíbené.

669 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: ACM289
Skladatel: Hellbach, Daniel
Počet skladeb: 10
Počet stran: 39
Jazyk titulu: anglicky
německy
francouzsky
Formát: 23 x 30 cm
Hmotnost: 220 g