Ježek, Jaroslav: Tři strážníci / 1 klavír 6 rukou

Kód: BM079
Nejprodávanější Nejprodávanější Doporučujeme Doporučujeme Právě koupeno Právě koupeno
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: eNoty.eu
Hudební styl: evergreeny • oblíbené melodie
jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: klavír
Obsazení: trio
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Český skladatel
Skladba Tři Strážníci byla napsána v roce 1928 pro divadelní hru Premiéra Skafandr, později byla zařazena i do hry Ostrov Dynamit z roku 1930. Úspěšný foxtrot Tři Strážníci je prvním skladbou trojice… zobrazit více
169 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Audio ukázky

1. Tři strážníci / Three Policemen Step

Seznam skladeb (1)

  1. Tři strážníci / Three Policemen Step

Popis produktu

Skladba Tři Strážníci byla napsána v roce 1928 pro divadelní hru Premiéra Skafandr, později byla zařazena i do hry Ostrov Dynamit z roku 1930. Úspěšný foxtrot Tři Strážníci je prvním skladbou trojice Jaroslav Ježek, Jiří Voskovec a Jan Werich. Nyní Vám tuto skladbu nabízíme v povedeném aranžmá Marka Igla pro 1 klavír a 6 rukou. Náslech, který zde můžete slyšet je ukázka, jak skladbu přehrál notační program Sibelius, ve kterém bylo aranžmá skladby napsáno. 

Jaroslav Ježek (1906-1942) byl český hudební skladatel, klavírista, improvizátor a dirigent, autor taneční, divadelní, filmové i vážné hudby. Je považován za průkopníka jazzové hudby v Československu. Je známý jako "třetí" v autorské dvojici Voskovec a Werich, a autor většiny známých a stále oblíbených písniček Osvobozeného divadla.