JAZZ PIANO 1 by Jamey Aebersold + Audio Online

Kód: V01P
Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: JAMEY AEBERSOLD JAZZ, INC
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie / akordy
Obsazení: solo
Provedení: sešit + Audio Online
JAZZ PIANO 1 - tento titul Vám nabízí novou verzi jedné z nejoblíbenějších a nejprodávanějších škol jazzu a improvizace AEBERSOLD PLAY ALONG 1 - HOW TO PLAY JAZZ & IMPROVISE a to kompletně… zobrazit více
829 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: V01P
Autor / Editor: Aebersold, Jamey
Gillespie, Luke
Počet stran: 102
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 21 x 28 cm
UPC: 635621200012
ISBN: 978-1-56224-299-2
Hmotnost: 298 g

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

JAZZ PIANO 1 - tento titul Vám nabízí novou verzi jedné z nejoblíbenějších a nejprodávanějších škol jazzu a improvizace AEBERSOLD PLAY ALONG 1 - HOW TO PLAY JAZZ & IMPROVISE a to kompletně revidovanou a upravenou přímo pro klavíristy. Pro klavír tuto verzi připravil Luke Gillespie, skvělý jazzový klavírista a profesor jazzových studií na prestižní Indiana University - Jacobs Schoold of Music.
Mnoho základních a důležitých informací z hudební teorie jazzu a akordových značek zde zůstalo, ale mnoho hudebních příkladů bylo pečlivě editováno a přepsáno pro klavíristy a to včetně partu pro levou ruku. V sešitě je uveden kód a stránky vydavatele, na kterých je možné si poslechnout případně stáhnout nahrávky. Všechny hudební příklady a ukázky jsou nahrány tak, že na pravém kanále je nahrán klavír a bicí a levém kanále je nahrána basová kytara a bicí.  A po zvládnutí hry s nahrávkou si můžete stažením pravého kanálu vyzkoušet hru pouze s basovou kytarou a bicími nástroji. 
Titul, se kterým by se měli seznámit všichni klavíristé, kteří chtějí zkusit hrát jazz a zvládnout základy improvizace.