FLEX-BAND - Allegretto from Symphony No.7 (Beethoven) / partitura + party

Kód: 04004573
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: klasická • duchovní hudba
muzikály • film • televize
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
Série: FLEX-BAND
Zahrajte si s Vaším orchestrem známou a oblíbenou skladbu Allegretto from Symphony No.7 od Ludwiga van Beethovena. Délka skladby cca 2:45 minuty. Titul z úspěšné a variabilní série FLEX-BAND, které… zobrazit více

Audio ukázky

1. Allegretto from Symphony No.7

Seznam skladeb (1)

  1. Allegretto from Symphony No.7

Popis produktu

Zahrajte si s Vaším orchestrem známou a oblíbenou skladbu Allegretto from Symphony No.7 od Ludwiga van Beethovena. Délka skladby cca 2:45 minuty.
Titul z úspěšné a variabilní série FLEX-BAND, které je aranžována pro všechny hudební soubory a orchestry, které nemají stále nástrojové obsazení a potřebují být "flexibilní", potřebují mít možnost přestavět hudební soubor nebo orchestr dle okamžité situace a mít pro všechny připravené hotové party. Všechny tituly této série jsou napsány v pětihlasém aranžmá plus percussions a každý z těchto pěti hlasů je rozepsán pro několik různých nástrojů nebo ladění a je pouze na Vás, který z nástrojů, které máte k dispozici obsadíte pro který hlas.
Velmi variabilní série použitelná pro většinu hudebních souborů.

Ludwig van Beethoven (1770 - 1827) byl německý hudební skladatel a klavírista, období přechodu od hudebního klasicismu k romantismu. Je jedním z nejobdivovanějších skladatelů v historii a jeho skladby patří k nejhranějším z repertoáru klasické hudby Beethovenova tvorba obsahuje 9 symfonií, 32 klavírních sonát, 5 klavírních koncertů, 10 sonát pro klavír a housle, dále sem patří bezpočet smyčcových kvartetů, vokální i divadelní hudbu a mnoho dalších drobných skladeb.

1 960 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 04004573
Skladatel: Beethoven, Ludwig van
Aranžér: Longfield, Robert
Počet skladeb: 1
Formát: 23 x 30 cm
UPC: 888680094614
Hmotnost: 0.594