Cello Play-Along 8 - QUEEN + Audio Online

Kód: 00221965
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: populární • rocková hudba
Hudební úprava: melodie
Obsazení: solo
Provedení: sešit + Audio Online
Série: Cello Play-Along
Umělec: Queen
Cello Play-Along je série titulů, která hráčům na violoncello pomáhá zahrát si jejich oblíbené skladby snadno a rychle. Sledováním notového záznamu a posloucháním demonstrační nahrávky (plné verze)… zobrazit více

Audio ukázky

1. Another One Bites The Dust
2. Bohemian Rhapsody
3. Crazy Little Thing Called Love

Seznam skladeb (8)

  1. Another One Bites The Dust
  2. Bohemian Rhapsody
  3. Crazy Little Thing Called Love
  4. Don't Stop Me Now
  5. Killer Queen
  6. Somebody To Love
  7. We Are The Champions
  8. Who Wants To Live Forever

Popis produktu

Cello Play-Along je série titulů, která hráčům na violoncello pomáhá zahrát si jejich oblíbené skladby snadno a rychle. Sledováním notového záznamu a posloucháním demonstrační nahrávky (plné verze) zjistíte, jak by měl nástroj znít a po té již zkoušíte Vaši hru s doprovodem (play-along nahrávkou). V sešitě je uveden unikátní kód a internetové stránky, na kterých je možné si nahrávky všech skladeb tohoto sešitu poslechnou, hrát s nimi a také si samozřejmě můžete nahrávky plné verze i doprovodu stáhnout do Vašeho počítače. Při přehrávání skladeb na internetu budeme mít možnost využít nového multifunkčního přehrávače PLAYBACK+, který Vám umožní nahrávky nejen přehrávat, ale také měnit jejich tempo, vytvořit si smyčku pro nácvik náročnějších úseků skladeb a další možnosti. 
Tento sešit Vám nabízí osm známých hitů skupiny QUEEN včetně Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now, We Are the Champions a další...

Queen je britská rocková hudební skupina, založená roku 1970 v Londýně. V její původní sestavě byli Freddie Mercury (zpěv, klavír), Brian May (kytara, zpěv), John Deacon (baskytara, klávesy) a Roger Taylor (bicí, zpěv). Skupina se stala slavnou skupinou díky originální tvorbě, Mercuryho hlasovému projevu a rozsahu (něco málo přes 3 oktávy) a v neposlední řadě i díky svým koncertům. Charakteristický zvuk skupiny udávala elektrická kytara Red Special Briana Maye, vyrobená z 200 let starého dubu.

Freddie Mercury, rodným jménem Farrokh Bulsara (1946-1991) byl britský zpěvák a skladatel, člen rockové skupiny Queen. Je považován za jednoho z nejvýznamnějších zpěváků v historii. Byl proslulý jak zpěvem, tak také charismatem a extravagancí během koncertů.

599 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 00221965
Skladatel: Mercury, Freddie
Počet skladeb: 8
Počet stran: 23
Formát: 23 x 30 cm
ISBN: 978-1-4950-8968-8
Hmotnost: 134 g