Andrew Lloyd Webber: A Concert Celebration for Concert Band / partitura + party

Kód: 04001557
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: muzikály • film • televize
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Provedení: sada (partitura + party)
Andrew Lloyd Webber: A Concert Celebration je kolekce sedmi muzikálových melodií od Andrew Lloyd Webber. Nyní Vám tuto koncertní směs nabízíme v povedeném aranžmá pro velký koncertní orchestr. Set… zobrazit více

Seznam skladeb (7)

  1. Don't Cry For Me Argentina (from EVITA)
  2. Go Go Go Joseph (from JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLOR®DREAMCOAT)
  3. King Herod's Song (from JESUS CHRIST SUPERSTAR)
  4. Memory (from CATS)
  5. The Music Of The Night (from THE PHANTOM OF THE OPERA)
  6. The Phantom Of The Opera (from THE PHANTOM OF THE OPERA)
  7. Superstar (from JESUS CHRIST SUPERSTAR)

Popis produktu

Andrew Lloyd Webber: A Concert Celebration je kolekce sedmi muzikálových melodií od Andrew Lloyd Webber. Nyní Vám tuto koncertní směs nabízíme v povedeném aranžmá pro velký koncertní orchestr. Set obsahuje partituru včetně všech rozepsaných hlasů.
Tento set pro koncertní orchestr je zároveň kompatibilni s aražnmá pro smyčcový orchestr (08721948) a sborovými aranžmá pro vokální soubory SATB (08730263), SAB (08730264) nebo 2-Part (08730265) a kombinací těchto jednotlivých aranžmá nebo jejich společným hraním a zpíváním této muzikálové kolekce lze vytvořit opravdu velkolepé koncertní představení.

Andrew Lloyd Webber (* 1948) je britský hudební skladatel. Napsal více než 20 muzikálů a několik z nich se hrálo jak ve West Endu, tak na Broadwayi více než deset let. Mezi ty nejznámější patří „Kočky“, „Evita“ , „Jesus Christ Superstar“, „Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť“, „Fantom opery“ a další …. Některé písně z jeho muzikálů se staly velmi úspěšnými písničkami i mimo jejich mateřské muzikály, jako například „Memory“ z Koček, „The Music of the Night“ a „All I Ask of You“ z Fantoma opery, „I Don't Know How to Love Him" z Jesus Christ Superstar, "Don't Cry for Me Argentina" z Evity nebo "Any Dream Will Do" z Josepha a jeho úžasného pestrobarevného pláště. V roce 2001 ho The New York Times označily za „komerčně nejúspěšnějšího skladatele v historii“.

Calvin H. Custer (1939 -1998) byl americký skladatel a aranžér.