A TRE - PAVANE op.50 by Gabriel FAURE pro tři příčné flétny

Kód: BA7405
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Barenreiter
Hudební styl: klasická • duchovní hudba
Hudební úprava: melodie
Obsazení: trio
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: A Tre Series
Titul ze série "A TRE", všechny sešity této série obsahují jednoduché skladby aranžované pro tři stejné nástroje. Skladby jsou aranžovány tak, aby měli hudebníci radost a potěšení ze hry a upraveny… zobrazit více
299 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: BA7405
Skladatel: Fauré, Gabriel
Autor / Editor: Woodfull-Harris, Douglas
Počet skladeb: 1
Počet stran: 8
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9790006499762
ISMN: 979-0-006-49976-2
Hmotnost: 62 g

Seznam skladeb (1)

  1. PAVANE op.50

Popis produktu

Titul ze série "A TRE", všechny sešity této série obsahují jednoduché skladby aranžované pro tři stejné nástroje. Skladby jsou aranžovány tak, aby měli hudebníci radost a potěšení ze hry a upraveny především pro začínající hudebníky bez velkých zkušeností se hrou na svůj nástroj a hrou v souboru.  Všechny tři hlasy jsou v tomto aranžmá stejné náročné a tato série je ideálním doplňkem ke standardní výuce hry na hudební nástroj, ale také pro "takové to Vaše" domácí hraní pro radost.
Tento sešit Vám nabízí skladbu PAVANE op.50 v aranžmá pro tři příčné flétny od Gabriel Fauré. 

Gabriel Fauré (1845-1924) byl francouzský skladatel, varhaník a pedagog. Byl vyhledávaným učitelem a inspektorem na provinčních konzervatořích. Stal se vůdčí osobností pařížského společenského života a hodně cestoval. V roce 1896 přijal místo varhaníka v chrámu Madeleine a učitele skladby na pařížské konzervatoři, kde se jeho žákem stal Maurice Ravel. Gabriel Fauré skládal až do své smrti, do roku 1924. Při jeho pohřbu v kostele mu zaznělo jeho Rekviem.