The Lady is a Tramp - Vocal Solo with Jazz Ensemble - partitura a party

Kód: 07500135 Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
Hudební úprava: partitura + party
Obsazení: band & orchestr
Série: Vocal Solo with Jazz Ensemble
Píseň The Lady is a Tramp poprvé zazněla v roce 1937 v muzikálu Babes in Arms. Nyní Vám tento skvělý swingující evergreen přinášíme v úpravě pro sólový zpěv (duet nebo sólo pro tenorový saxofon) s… zobrazit více

Audio ukázky

1. The Lady Is a Tramp

Seznam skladeb (1)

  1. The Lady Is a Tramp

Popis produktu

Píseň The Lady is a Tramp poprvé zazněla v roce 1937 v muzikálu Babes in Arms. Nyní Vám tento skvělý swingující evergreen přinášíme v úpravě pro sólový zpěv (duet nebo sólo pro tenorový saxofon) s doprovodem jazz bandu. Set obsahuje kompletní partituru včetně všech rozepsaných hlasů.

Richard Charles Rodgers (1902 - 1979) byl americký hudební skladatel, který psal především muzikály. Pro Broadwayské divadla napsal celkem 43 muzikálů a více než 900 písní. Patří mezi nejznámější americké skladatele 20. století a jeho skladby měly významný vliv na populární hudbu. Rodgers je známý také svým dlouholetým autorským partnerstvím, nejprve s textařem Lorenzem Hartem a poté s Oscarem Hammersteinem II. Rodgers byl první osobností, která získala všechny čtyři nejvyšší americké ceny v oblasti divadla, filmu, nahrávání a televize - Emmy, Grammy, Oscara a Tony - dnes známé pod souhrnným označením EGOT.