LINDE: TRIO pro altovou zobcovou flétnu, příčnou flétnu a klavír (cembalo)

Kód: ED5261
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: SCHOTT & Co. LTD
Hudební styl: klasická • duchovní hudba
Hudební úprava: melodie / klavír
Obsazení: trio
Provedení: sešit - měkká vazba
Tento titul Vám nabízí cyklus pěti skladeb s názvem TRIO pro tři nástroje - altovou zobcovou flétnu, příčnou flétnu a klavírní (cembalový) doprovod. Sešit obsahuje klavírní doprovod plus… zobrazit více
599 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: ED5261
Skladatel: Linde, Hans-Martin
Počet skladeb: 5
Počet stran: 24
Formát: 23 x 30 cm
EAN: 9790001059923
ISMN: M-001-05992-3
Hmotnost: 120 g

Seznam skladeb (5)

  1. Fantasie I
  2. Capriccio
  3. Pastorale
  4. Rondo canonico
  5. Fantasie II

Popis produktu

Tento titul Vám nabízí cyklus pěti skladeb s názvem TRIO pro tři nástroje - altovou zobcovou flétnu, příčnou flétnu a klavírní (cembalový) doprovod. Sešit obsahuje klavírní doprovod plus samostatně vložené party pro altovou zobcovou flétnu a příčnou flétnu. 

Hans-Martin Linde se narodil v roce 1930 a vyrůstal v hudební rodině v Iserlohnu v Německu. V roce 1947 studoval na na konzervatoři ve Freiburgu hru na příčnou flétnu, skladbu a sborové dirigování. Po ukončení studií pracoval jako učitel flétny a sborový dirigent ve svém rodném městě. V této době se začal zajímat o hru na zobcovou flétnu a barokní příčnou flétnu. Hans-Martin Linde vystupoval jako flétnista v mezinárodních koncertních sálech. Hans-Martin Linde publikoval články o praxi a metodách hraní pro zobcovou flétnu a jeho skladby pro zobcovou flétnu pevně zakořenily v repertoáru tohoto nástroje ve 20. století. Využívá avantgardní herní techniky a experimenty s novými kompozičními strukturami, přesto je vždy zjistitelná souvislost s tonalitou a starými formami.