Jazz Piano Chord Book / Jazzové akordy pro klavír - nezbytný zdroj informací pro všechny jazzové klavíristy

Kód: HL14043742 Doporučujeme Doporučujeme
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: WISE PUBLICATIONS
Hudební styl: jazz • blues • ragtime • swing
výukové • instruktážní tituly a školy
Obsazení: solo
Provedení: sešit - měkká vazba
The Jazz Piano Chord Book Vám nabízí vice než 1700 zobrazení jazzových akordových značek v notovém zápisu jak pro obě ruce, tak pouze v basovém klíči pro hru levou rukou. Titul je nezbytným doplňkem… zobrazit více

Popis produktu

The Jazz Piano Chord Book Vám nabízí vice než 1700 zobrazení jazzových akordových značek v notovém zápisu jak pro obě ruce, tak pouze v basovém klíči pro hru levou rukou. Titul je nezbytným doplňkem notového archívu každého jazzového klavíristy a to jak zkušených, tak s jazzem začínajích, kterým titul pomůže v orientaci ve hře podle akordových značek a posune jejich součásnou klavírní zručnost a dovednost velmi kupředu.
Jazz Piano Chord Book není pouze encyklopedií jazzových akordových značek, ale také stručnou učebnicí jazzové harmonie, kde v úvodu je vysvětleno co je to jazzová harmonie, jak lze používat různé akordové obraty a další důležité informace, jejichž znalost Vám pomůže  nesrovnatelně zvýšit kvalitu Vaši hry.
Kompaktní a do ruky dobře padnoucí titul, který Vám jednoduše a rychle umožní najít jakýkoliv akord, který budete ke své hře potřebovat.  Doporučuji !!!

799 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: HL14043742
Počet stran: 151
Jazyk titulu: anglicky
Formát: 12 x 30 cm
UPC: 888680081928
ISBN: 9781783058655
Hmotnost: 284 g