Guitar Training Session - HEAVY METAL Riffs & Rhythms + CD / kytara + tabulatura

Kód: ME0057
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Play Music Publishing
Hudební styl: populární • rocková hudba
výukové • instruktážní tituly a školy
Hudební úprava: melodie / akordy
melodie / tabulatura
Obsazení: solo
Provedení: sešit + CD
Série: Guitar Training Session
Titul, který Vám nabízí příležitost naučit se, procvičit si a zdokonalit (okořenit) Váš heavy metalový doprovod a heavy metalové kytarové riffy. Sešit obsahuje 17 krátkých skladeb různých stylů (hard… zobrazit více

Audio ukázky

1. Náslech 1
2. Náslech 2
3. Náslech 3

Popis produktu

Titul, který Vám nabízí příležitost naučit se, procvičit si a zdokonalit (okořenit) Váš heavy metalový doprovod a heavy metalové kytarové riffy. Sešit obsahuje 17 krátkých skladeb různých stylů (hard rock, heavy metal, trash metal) s "živým" doprovodem (bicí, basová kytara a kytara) na přiloženém CD.  Na CD jsou všechny skladby jednou a to tak, že poprvé (první opakování) je skladba nahrána v plném znění a další opakování jsou již bez doprovodné kytary pro Vaši hru. Všechny skladby jsou napsány ve standardní kytarové notaci včetně tabulatury a akordových značek. Povedený titul se skvělou nahrávkou na CD, se kterou si zahrají všichni.  Začátečníci se naučí jak hrát  správný heavy metalový doprovod a vyzkouší hru ve skupině a zdatnější kytaristé si s nahrávkou na CD mohou vyzkoušet zahrát své vlastní variace různých doprovodů.
Hra na kytaru je z 90% především hra kytarových doprovodů a proto je tento titul velmi důležitým pomocníkem pro jejich zvládnutí.

399 Kč
+ -

dodání do 28 dnů

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli: