FILMOVÝ KLAVÍR aneb melodie z velkých filmů pro malé pianisty

Kód: 556079 Nejprodávanější Nejprodávanější Právě koupeno Právě koupeno
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: G+W s.r.o.
Hudební styl: muzikály • film • televize
hudba pro děti, žáky a studenty
Hudební úprava: klavír
Obsazení: solo
Obtížnost: mírně pokročilý
začátečník
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: Filmový klavír a další...
Kolekce 17 známých melodií z úspěšných a oblíbených filmů a seriálů jako jsou Mission: Impossible, Sedm statečných, Forest Gump, Hra o trúny a další, včetně melodií z českých večerníčků ve… zobrazit více

Seznam skladeb (17)

  1. Pat a Mat
  2. Mach a Šebestová
  3. Králíci z klobouku
  4. Mrazík
  5. Zdivočelá země
  6. Pohádky z mechu a kapradí
  7. Harry Potter
  8. Piráti z Karibiku
  9. Pán prstenů
  10. Forrest Gump
Otevřít seznam skladeb (17)

Popis produktu

Kolekce 17 známých melodií z úspěšných a oblíbených filmů a seriálů jako jsou Mission: Impossible, Sedm statečných, Forest Gump, Hra o trúny a další, včetně melodií z českých večerníčků ve snadné úpravě pro klavír. Všechny skladby v sešitě upravil Radim Linhart. 

Radim Linhart (*1963) je český skladatel, klavírista, aranžér a pedagog. Jako klavírista účinkuje s řadou předních orchestrů a skupin a doprovází spoustu předních osobností české hudební scény. Jako skladatel se pohybuje především v oblasti muzikálové skladby, je autorem více než deseti dětských muzikálů a napsal také velké množství hudby pro divadlo, televizi a film. Jako aranžér se věnuje především úpravám populární a scénické hudby pro nejrůznější obsazení, od sólových skladeb po aranžmá pro velké orchestry. Má vlastní nahrávací studio. V roce 2004 překonal světový rekord jako klavírista s největším repertoárem na světě - dokázal zahrát zpaměti více než 3200 skladeb.