EZ PLAY TODAY 275 - CLASSICAL HITS (Bach, Beethoven, Brahms)

Kód: 00102248
zpět na předchozí výběr
Vydavatel: Hal Leonard Corporation
Hudební styl: hudba pro děti, žáky a studenty
klasická • duchovní hudba
Hudební úprava: melodie / akordy
Obsazení: solo
Obtížnost: začátečník
Provedení: sešit - měkká vazba
Série: EZ Play Today
Titul oblíbené série EZ PLAY TODAY, která je určena především pro začínající hráče na klavír a klávesové nástroje všech věkových skupin. Notový zápis sešitů této série je charakteristický nádherně… zobrazit více
329 Kč
+ -

skladem, ihned k odeslání

Doprava zdarma CZ od 1 500 Kč

sdílejte s přáteli:

Parametry

Kód zboží: 00102248
Skladatel: Bach, Johann Sebastian
Beethoven, Ludwig van
Brahms, Johannes
Počet skladeb: 32
Počet stran: 72
Formát: 23 x 30 cm
UPC: 073999022483
ISBN: 0-7935-1621-8
Hmotnost: 258 g

Seznam skladeb (32)

  1. Arioso (J. S. Bach)
  2. Air On The G String (J. S. Bach)
  3. Bist Du Bei Mir (J. S. Bach)
  4. Little Fugue in G minor (J. S. Bach)
  5. Minuet In G Major (from Notebook For Anna Magdalena Bach) (J. S. Bach)
  6. Minuet I In G Major (from Notebook For Anna Magdalena Bach) (J. S. Bach)
  7. Musette (from Notebook For Anna Magdalena Bach) (J. S. Bach)
  8. Sheep May Safely Graze (from Cantata No. 208) (J. S. Bach)
  9. Two-Part Invention In C Major (J. S. Bach)
  10. Two-Part Invention In F Major (J. S. Bach)
Otevřít seznam skladeb (32)

Popis produktu

Titul oblíbené série EZ PLAY TODAY, která je určena především pro začínající hráče na klavír a klávesové nástroje všech věkových skupin. Notový zápis sešitů této série je charakteristický nádherně jednoduchým aranžmá s velkýma notama a názvem noty uprostřed noty, zápisem pro jednu ruku s akordovými značkami nad linkou, návrhem rytmů při použití kláves a návrhem registru při použití varhan.
Tento sešit Vám nabízí více než 30 melodií a motivů známých skladeb od tří velkých skladatelů klasické hudby - Bach, Beethoven a Brahms.

Johann Sebastian Bach (1685-1750) byl německý hudební skladatel a virtuos hry na klávesové nástroje období baroka. Je považovan za jednoho z největších hudebních géniů všech dob. Byl mistrem polyfonie a přivedl k dokonalosti hudební formu fugy. Napsal celkem 1126 hudebních kompozic nejrůznějších forem (označují se zkratkou BWV a pořadovým číslem). Ve své době Bach proslul především jako hráč na klávesové nástroje, jako hudební skladatel však byl známý méně. Jeho hudba byla vnímána jako konzervativní a po jeho smrti upadla na padesát let téměř v zapomenutí.

Ludwig van Beethoven (1770 - 1827) byl německý hudební skladatel a klavírista, období přechodu od hudebního klasicismu k romantismu. Je jedním z nejobdivovanějších skladatelů v historii a jeho skladby patří k nejhranějším z repertoáru klasické hudby Beethovenova tvorba obsahuje 9 symfonií, 32 klavírních sonát, 5 klavírních koncertů, 10 sonát pro klavír a housle, dále sem patří bezpočet smyčcových kvartetů, vokální i divadelní hudbu a mnoho dalších drobných skladeb.

Johannes Brahms (1833-1937) byl německý hudební skladatel, klavírista a dirigent. Jeden z nejvýznamnějších skladatelů devatenáctého století, jehož tvorba kombinuje to nejlepší z klasické a romantické hudby. Brahms komponoval ve všech oblastech kromě opery.